MESURES PRORROGADES FINS AL 20 DE GENER


La Comissió Delegada del Govern en matèria de covid-19 ha aprovat prorrogar durant 14 dies més les mesures que van entrar en vigor el 24 de desembre i ha actualitzat la llista de municipis on s’aplicarà la restricció de la mobilitat nocturna. Santa Cristina d'Aro encara queda exclosa d'aquesta nova llista i no s'hi aplica el toc de queda.

Les mesures, que fins ara estaven en vigor fins al 7 de gener, s’han prorrogat fins al dia 20.

L’objectiu d’aquesta pròrroga és frenar l’ascens de contagis i disminuir la pressió assistencial al sistema sanitari.

Mesures prorrogades

  • Limitació de les bombolles i que el número absolut no superi les 10 persones, tant a l’interior com a l’exterior i tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.
  • La capacitat màxima a l’interior de bars i restaurants és del 50% (i del 100% a les terrasses).
  • L’aforament a comerços i empreses de serveis serà del 70%, el mateix percentatge que en instal·lacions i equipaments esportius tancats.
  • Els locals d’oci nocturn romandran tancats, mentre que l’aforament de sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs amb carpa serà del 70%, percentatge que també s’aplica a sales de vetlla, enterraments i altres cerimònies.
  • El teletreball es manté com a prioritari en l’Administració de la Generalitat i es recomana fermament en l’àmbit laboral privat.


mesures 24 desembre 2

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (mesures-24-desembre.pdf)mesures-24-desembre.pdf[ ]234 kB

Facebook

Instagram

Twitter