SEGELL INFOPARTICIPA 2021


El passat 9 de maig de 2022, l'alcaldessa M. Lourdes Fuentes, acompanyada per la regidora de Turisme, Sílvia Fonoll, i el tècnic de l'Arxiu, Jordi Gaitx, van desplaçar-se a Bellaterra per recollir el Segell Infoparticipa 2021, en representació del consistori.
 
Aquesta certificació reconeix la qualitat de la informació dels portals de transparència i pàgines web de les administracions públiques de Catalunya, en resposta a les exigències de la llei de transparència.
 
El segell s'obté a partir d'un compliment del 85% de tot un seguit de requisits d'informació que l'ens ha de tenir publicats al web i al portal de transparència.
L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha assolit per primera vegada aquest segell amb un 86,54%, fet que ens classifica com al portal millor valorat del Baix Empordà.
 
Un total de 136 municipis de tota Catalunya han aconseguit enguany el segell, en la que ha estat la 9a edició d'aquests premis
 
Podeu consultar el Mapa InfoParticipa amb els percentatges de compliment de cada municipi a http://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/
També podeu consultar el nostre portal de transparència a: www.seu-e.cat/ca/web/santacristinadaro/govern-obert-i-transparencia 


252x252SEGELL banners 252x252px CAT 2021 

ENTREGA INFOPARTICIPA MA LOURDES FUENTES STA CRISTINA 09052022
Foto: Alcaldessa de Santa Cristina d'Aro, Mª Lourdes Fuentes, recollint el premi InfoParticipa 2021, el 9 de maig de 2022 a Bellaterra.