RECOLLIDA RESTES VEGETALS I VOLUMINOSOS

Les restes vegetals i els residus voluminosos com ara mobles o trastos vells de grans dimensions generats als domicilis, són recollits de forma concertada, sense cap cost, pel servei de recollida municipal.

Descarrega’t l'App de gestió de residus de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i podràs sol·licitar la recollida de restes vegetals i/o voluminosos de manera fàcil i ràpida.

L’aplicació es diu App bitPAYT i la trobaràs a Google Play i a l’App Store. Un cop descarregada, caldrà que et registris amb el teu nom i la teva adreça. Només es pot registrar una persona per habitatge, de manera que recomanem que ho faci la persona titular de la taxa d’escombraries.

L’empresa GBI validarà l’usuari/a en un termini aproximat de 24 hores i, un cop fet, podràs realitzar sol·licituds de recollida específica, de restes vegetals i voluminosos, una acció que fins ara es feia via telefònica o per correu electrònic. D’aquesta manera, la sol·licitud esdevé molt més àgil i pràctica, ja que la pròpia aplicació et facilita una data de recollida, la qual queda guardada a l’App per poder ser consultada en qualsevol moment. La recollida de saques de restes vegetals seguirà sent a la deixalleria municipal, presentant la vostra targeta.

A través de l’aplicació, també tindràs accés a les teves aportacions particulars del sistema de recollida Porta a Porta, una acció informativa de molta utilitat per a la ciutadania.

L’objectiu principal de l’App bitPAYT és el de facilitar a la ciutadania la gestió dels residus, així com agilitzar els tràmits de sol·licitud de recollida específica. Et convidem a descarregar-te-la i provar-la, és totalment gratuïta!

Per a més informació pots contactar directament amb l’empresa GBI Serveis trucant al telf. 972 816 374, al mbl. 681 361 934 o bé al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Podeu recollir el big bag on deixar les vostres restes vegetals a la deixalleria municipal, facilitant la vostra targeta identificativa que podreu recollir a l'àrea de serveis econòmics de l'Ajuntament.

Recordeu que, al tractar-se d'un servei amb una gran demanda, com a màxim es recollirà una saca per habitatge al mes, sempre i quan la demanda del servei ho permeti. En qualsevol cas us recordem que teniu a la vostra disposició el servei de deixalleria municipal.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 recollida_restes_vegetals.JPG