caenfrdeitptrues

Des de l’Àrea d’Igualtat ens proposem sensibilitzar la ciutadania de les desigualtats existents encara avui entre homes i dones, i de la necessitat d’implicar-nos totes i tots en els canvis que han de fer possible una societat més justa i igualitària.

Entenem que la igualtat ha de ser l’objectiu i no el punt de partida, l’objectiu no serà aconseguir trencar les diferències existents entre homes i dones, entre nens i nenes sinó assolir l’equitat, fer possible un municipi que garanteixi una igualtat de tracte, d’oportunitats i de condicions a tothom.


Pensem que per assolir aquest objectiu cal treballar amb les futures generacions (infants i joves) i és per això que ens proposem treballar i unir esforços amb l’escola, les famílies i tots els agents educatius del municipi de Santa Cristina d’Aro.

Aquesta és una tasca de tots i totes, tothom hi pot posar el seu petit gra de sorra. Esperem poder comptar amb la vostra col·laboració.

 

EQUIP TÈCNIC DEL PUNT D’IGUALTAT

Mònica Buscarons i Gelabertó
Coordinadora del Punt d'Igualtat
iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Erica Lozano Masson
Dinamitzadora del Punt d'Igualtat
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

HORARI DEL PUNT D'IGUALTAT

  • Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 9 a 13 h
  • Dilluns i dimecres de 15 a 20 h

Si voleu rebre informació podeu subsciure-us aquí

Tel. 972 05 78 55

Banc del Temps

Banc del Temps Associació pel Desenvolupament de Bancs del Temps (ADBdT): El Banc del temps de Santa Cristina d’Aro forma part de l’Associació pel Desenvolupament de Bancs del Temps…[...]

Acte Dia Internacional de les Dones

Acte Dia Internacional de les DonesCELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES A SANTA CRISTINA D’ARO 2020 Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones el Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro va…[...]

Twitter

Facebook Igualtat

Facebook Ajuntament