Servei d'Igualtat

Espais Familiars

Són espais de trobada entre famílies on es facilita l'intercanvi, orientació i acompanyament en la tasca de criança i educació dels fills i filles. Un espai de joc i relació on trobar-se amb altres famílies compartint i acompanyant-se entre elles.

Les activitats que s’hi porten a terme es basen en l’educació respectuosa i giren al voltant del joc lliure, sempre tenint en compte les necessitats evolutives de cada grup i de cada infant en concret. Es complementen amb tallers artístics, jocs musicals, dinàmiques de grup, etc. Les sessions de joc estan vinculades al ritme anual i les seves festivitats. En definitiva, un espai per gaudir, infants i famílies, conjuntament.

Consten dels següents espais:

ESPAI NEIX: Per a famílies des del darrer trimestre de l’embaràs fins a l’any de vida del nadó

ESPAI CREIX: Per a famílies amb infants d’entre 1 i 2 anys

Tots els espais comptem amb l’acompanyament d’una o dues professionals especialitzats en l’atenció a la primera infància i l’educació respectuosa.

 Preu trimestral:

General: 15€

  • Tenen prioritat d’inscripció les famílies empadronades a Santa Cristina d’Aro i les famílies que han participat prèviament a l’Espai Neix.

 A més a més, des del Punt d’Igualtat es desenvolupa el projecte BENVINGUT NADÓ a través del qual es felicita la família i es dona la benvinguda al municipi al fill o filla que acaba de néixer.

Per més informació, dirigiu-vos a:
Servei d'Igualtat
Plaça Catalunya, 1
17246 – Santa Cristina d’Aro
T. 972 83 70 10
a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 ESPAI NEIX

Espai neix 1r Trim. NV

 

 

ESPAI CREIX

Espai Creix 1r Trim. NV