AUTOCINE DE TERROR PER CELEBRAR HALLOWEEN A SANTA CRISTINA D'ARO


El proper 5 de novembre, l’àrea de Joventut reprograma la sessió d’autocine ajornada. L’activitat és gratuïta i oberta a tota la ciutadania.

Es projectarà la pel·lícula de terror Verónica (2017) per celebrar Halloween a Santa Cristina d’Aro. Per poder assistir-hi cal fer una reserva prèvia de places a través de la web de l’àrea de Joventut.

L'autocine es farà a l’esplanada de l’antic camp de futbol, darrera del Pavelló d’Esports, i tindrà una capacitat màxima de 100 vehicles. Hi haurà una pantalla LED de format 16:9 i un sistema d'audio amb emissor FM, per tal que el públic assistent pugui seguir les projeccions a través de la ràdio dels seus vehicles. Hi haurà servei de bar amb begudes, crispetes fetes al moment i llaminadures a preus populars. 

Ja estan obertes les reserves a la sessió d’autocine. No badis i reserva la teva plaça fins al 4 de novembre a https://bit.ly/2Z6XtwD!


19:00 - 19:45 h Arribada cotxes

20:00 - 21:45 h Projecció pel·lícula

A partir de les 22:00 h Sortida cotxes

Si reserveu i finalment aquell dia no podeu venir, agrairem que ens aviseu amb la suficient antelació per tal d’alliberar la plaça, enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o un whatsapp al 606 46 95 84 (Pol).


Autocinema pantalla

NOVES LÍNIES DE SUBVENCIONS


L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha convocat tres línies de subvencions, el termini de presentació de les quals es va obrir ahir dimecres 6 d'octubre i acaben al novembre.
 
Són les següents:
 
- Subvencions per a entitats socials que realitzen activitats de caire social en el municipi.
Presentació de sol·licituds: del 6 d’octubre al 4 de novembre
 
- Subvencions per a famílies amb vulnerabilitat sobrevinduga
Presentació de sol·licituds: del 6 d’octubre al 4 de novembre
 
- Subvencions per al pagament de l’IBI per a famílies amb vulnerabilitat econòmica.
Presentació de sol·licituds: del 6 d’octubre al 18 de novembre
 
Per a qualsevol dubte podeu contactar directament amb l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro enviant un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972837350.


money g0769ddacc 1280

EXPOSICIÓ DE FOTOS A JOVENTUT!


UNA EXPOSICIÓ SOBRE EL TALENT JOVE DE LA MOSTRA FOT-LI QUE ÉS DE SANTA!

Impulsada per l’àrea de Joventut i els dos joves fotògrafs cristinencss Pol Deulofeu i Gemma Prieto, es podrà veure del 27 de setembre al 23 de desembre en l'horari habitual de la Zona Jove (de dilluns a divendres de 9 a 13.30h i de 16 a 20h).

La Zona Jove acull la mostra “Talent jove a Santa Cristina d’Aro” fins el 23 de desembre amb el treball de 2 joves fotògrafs del municipi. Són 19 fotografies sobre el talent multidisciplinar dels joves protagonistes de la mostra celebrada el passat 22 de juliol. L'exposició pretén mostrar una realitat optimista i celebrar el talent jove del municipi.

Fot-li que és de Santa! va donar veu a 51 joves, de menys de 30 anys i prèviament seleccionats pel seu talent, perquè presentessin un total d’11 espectacles que, en aquesta primera edició, van versar sobre temàtiques tan diverses com la música rap i pop, l’òpera, la dansa urbana, el teatre, el monòleg i la percussió. Un recinte amb 300 espectadors va vibrar amb les actuacions de Carles Sánchez i Zaida Lloveras, els germans Ivan i Laia Mulà, en Noah Borrego, L’Aitor Cumí, la Laia Fierro, l’Albert Delgado, l’Arnau Granolleras, la Carme Torres, en Joan Massallé, la colla jove Percunautes i els 2 grups de dansa de la Judith Vendrell.


exposició fotos joventut

RUTA MATEMÀGICA A SANTA CRISTINA


L'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha preparat una Ruta Matemàgica amb 8 jocs i enigmes sorprenents. La ruta us proposa descobrir interessants racons de Santa Cristina mentre jugueu i poseu a prova l’atzar! Són jocs aptes per a tothom, de 10 a 99 anys.

Es tracta d’una ruta auto-guiada, on només us cal el llibret explicatiu que podeu descarregar-vos aquí: Llibret Ruta Matemàgica Digital pdf.
També trobareu la Guia impresa, totalment gratuïta, a l'oficina de Turisme de Santa Cristina d'Aro (punt d’inici de la ruta).

Si voleu aprofundir més en la mecànica de cadascun dels jocs, ho podeu fer clicant aquí: Els secrets de la Matemagia

També podeu consultar un breu apunt sobre l’Aprofitament didàctic de la Ruta

Finlament, el recorregut de la ruta el podeu consultar aquí: Wikiloc - Ruta Matemàgica de Santa Cristina d'Aro

ruta matemagia


Mapa Ruta Mtmagia

JOVENTUT PROGRAMA NOUS CURSOS, TALLERS I SORTIDES


L’àrea de Joventut de Santa Cristina d’Aro ha programat per aquesta temporada 2021-2022 un total de 9 cursos, 15 tallers i 4 sortides de lleure. Per poder-hi participar, cal fer la inscripció, ja sigui presencial pels tallers o on-line pels cursos i les sortides!

Consulta tota l’oferta formativa i de lleure a partir del dilluns 13 de setembre a https://bit.ly/3DN7heu

Anglès, Percussió, Circ, cursos de formació ocupacional i un munt de tallers creatius t’estan esperant per aquest nou curs!

Com a principals novetats, aquesta temporada s’estrena el curs d’Informació Turística (20 h), pensat per a joves a partir de 16 anys que vulguin formar-se en la gestió de serveis d’informació turística d’un destí o d’una activitat com ara recepcions en càmpings i hotels, punts d’informació turística, informadors/es de carrer o l’atenció al client en fires, festivals, espectacles i altres esdeveniments. També cal destacar el curs d’Animació Socioesportiva (25 h), que s’ofereix de forma intensiva durant les vacances de Nadal i anirà dirigit a joves a partir de 16 anys.

Les inscripcions als cursos del 1er trimestre seran del 13 al 30 de setembre a través del portal formatiu de l’ajuntament: https://bit.ly/3h1Pcjf

Per a més info i per descobrir tot el que pots trobar a la Zona Jove, fes un cop d’ull a la cartera de serveis juvenils (lleure i oci, cultura, salut, ocupació, associacionisme, participació, mobilitat i formació) a través de la pàgina web de Joventut: https://joventut.santacristina.cat/

Per a dubtes i consultes posa’t en contacte amb l'àrea de Joventut al 972 83 79 18 - 606 46 95 84 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

*Nota:
En el cas que canviïn les condicions sanitàries establertes per fer front a la COVID-19 s’adaptarà el format dels cursos a modalitat semipresencial o a distància per tal de poder seguir amb les formacions.
Els tallers i les sortides quedaran anul·lades en el cas que les condicions sanitàries establertes per fer front a la COVID-19 no permetin realitzar activitats de lleure en grup.


Programació 2021 2022

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS VIGENTS


L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha posat en marxa 3 subvencions, la convocatòria de les quals ha sortit avui publicada al BOP.

Aquestes subvencions són:

 

1- AJUTS PER A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES ATURADES

Termini de presentació: 20 dies hàbils a partir d'avui, divendres 13 d'agost.

Tota la informació referent a aquesta subvenció la trobareu aquí: https://santacristina.cat/subvencions/10539-ajuts-per-a-la-contractacio-de-persones-aturades.html

ajut persones aturades

 

2- AJUTS DESTINATS A BARS I RESTAURANTS SUBJECTES A PAGAMENT DE LA TAXA PEL SERVEI DE RECOLLIDA I TRACTAMENT DE RESIDUS

Termini de presentació: 20 dies hàbils a partir d'avui, divendres 13 d'agost.

Tota la informació referent a aquesta subvenció la trobareu aquí: https://santacristina.cat/subvencions/10538-ajuts-destinats-a-bars-i-restaurants-subjectes-a-pagament-de-la-taxa-pel-servei-de-recollida-i-tractament-de-residus.html

 

ajut residus

 

3-  AJUTS DESTINATS A BARS I RESTAURANTS SUBJECTES A PAGAMENT DE LA TAXA PER LA UTILITZACIÓ PRIVATIVA O L’APROFITAMENT ESPECIAL DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL (TERRASSES D’ESTABLIMENTS O EXPOSICIÓ DE MERCADERIES).

Termini de presentació: 20 dies hàbils a partir d'avui, divendres 13 d'agost.

Tota la informació referent a aquesta subvenció la trobareu aquí: https://santacristina.cat/subvencions/10537-ajuts-destinats-a-bars-i-restaurants-subjectes-a-pagament-de-la-taxa-per-la-utilitzacio-privativa-o-l-aprofitament-especial-del-domini-public-local-terrasses-d-establiments-o-exposicio-de-mercaderies.html

 

ajut terrasses

 

L’ÀREA DE JOVENTUT POSA A LA TEVA DISPOSICIÓ EL SERVEI DE SOL·LICITUD DE BEQUES!


Obert el termini de sol·licitud de beques per als ensenyaments obligatoris i postobligatoris, que anualment convoca el Ministerio de Educación, Cultura y Deportes. 

Aquesta convocatòria va dirigida a l’alumnat de: 

 • PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA (NOMÉS ALUMNAT AMB NECESSITATS ESPECÍFIQUES)
  Termini de presentació de les sol·licituds del 08/08/2021 al 30/09/2021
 • FORMACIÓ PROFESSIONAL (CFGM / CFGS) i BATXILLERAT
  Termini de presentació de les sol·licituds del 08/08/2021 al 01/10/2021 
 • ESTUDIS UNIVERSITARIS (Grau i Màster)
  Termini de presentació de les sol·licituds del 08/08/2021 al 15/10/2021

 
Obert també el termini de sol·licitud de les beques MATRC/EQUITAT per a estudiants que cursen estudis universitaris oficials de grau o de màster universitari, que convoca l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).
Termini de presentació de les sol·licituds obert fins el 14/10/2021


L'àrea de Joventut posa a la teva disposició el servei d'ajuda i assessorament per a la sol·licitud de beca, del 09/08/2021 al 15/10/2021.

Cal demanar cita prèvia a: 606 46 95 84 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

+ info: www.joventut.santacristina.cat


beques joventut

Catàleg d'Elements d'Interès Natural (CEIN) Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina d'Aro disposa d'un Catàleg que identifica Els Principals valors naturals del Terme municipal. En ell s'hi pot trobar una relació d'elements destacables, com ara arbres o arbustos singulars, fonts o basses.

Donada la gran extensió del Terme municipal Cristinenc, i la gran quantitat de valors naturals repartits pel territorio,  aquest Catàleg no és exhaustiu, tot i que intenta ser el més complert posible. Caldrà anar-ho ampliant gràcies a la participació de tothom. Per aquest motiu, us volem convidar a participar, enviant-nos a els vostres suggeriments al correu electrònic de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per poder valorar la seva inclusió al Catàleg.

 En aquest link hi trobareu un mapa detallat on podreu situar Tots els elements que estan catalogats en el dossier adjunt.  

Gràcies per la Vostra col.laboració!

CEIN

LA ZONA JOVE OBRE LES SEVES PORTES CADA TARDA, AMB CITA PRÈVIA


La Zona Jove obre les seves portes cada tarda, amb cita prèvia i grups de màxim 6 persones.

L’àrea de Joventut de Santa Cristina d’Aro ha donat la benvinguda a la Lidia, la nova dinamitzadora juvenil, i amb la seva recent incorporació la Zona Jove passa a estar oberta al públic de dilluns a divendres de les 16 h a les 20 h.

En el marc del conjunt de mesures de prevenció i protecció de la COVID-19 és necessari reservar l’espai amb antelació a través del Whatsapp de l’àrea (606 46 95 84) i per a un màxim de 6 persones. Descobriu tots els serveis i recursos, totalment gratuïts, que ofereix la Zona Jove:

ZONA DE JOCS I CUINA
Sala polivalent equipada amb projector i altaveus, cuina, zona sofàs, ping-pong, futbolí, revistes, còmics, llibres i jocs de taula com King of Tokyo, Sushi go! Carcassone, Dixit, Dobble o Speed Cups.

AULA “FORMA’T I PARTICIPA”
Aula d’informàtica i estudi amb servei de copisteria per alumnat de GES, Batxillerat i cicles formatius.

PUNT INFORMACIÓ JUVENIL
Informació, assessorament i tràmits en formació, treball, participació, associacionisme, cultura, salut, lleure i mobilitat.

PUNT JOVE D’ATENCIÓ A LES SEXUALITATS
Informació, orientació i derivació presencial i/o a distància de forma totalment confidencial sobre salut i sexualitat: Infeccions de transmissió sexual (ITS), Anticoncepció d'urgència, Retard de la regla, Avortament, Atenció sanitària, Plaer i pràctiques, Violència masclista, Atenció LGTBI i Diversitat sexual, Diversitat funcional, Canvis corporals i primeres vegades, Mètodes anticonceptius i Gestió de les emocions.

CARNET JOVE MUNICIPAL
El Carnet Jove és una targeta personalitzada, amb la qual els i les joves de Santa Cristina d'Aro poden accedir a descomptes i avantatges en establiments, botigues i comerços de la Vall d’Aro.
Per poder-lo sol·licitar cal:
- Residir a Santa Cristina d'Aro.
- Tenir entre 12 i 31 anys, ambdós inclosos.
*Sol·licita’l en línia a https://bit.ly/39LSrHN

Per a més informació i per descobrir tot el que pots trobar a la Zona Jove, no t’oblidis de consultar la seva pàgina web: https://joventut.santacristina.cat/

Les famílies d’adolescents i joves, si teniu dubtes o consultes, poseu-vos en contacte amb l'àrea al 972 83 79 18 - 606 46 95 84 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Zona Jove

AJUTS PER EMPRESES I AUTÒNOMS DEL SECTOR TURÍSTIC

A partir de demà 26 de novembre a les 9.00h es podran tramitar els ajuts per a empreses i autònoms del sector turístic.

Aquesta convocatòria està dotada amb un total de 19M d'euros que està destinada per:

 • Guies de turisme de Catalunya habilitats
 • Titulars d'establiments d'allotjament turístic
 • Agències de viatges
 • Empreses explotadores d'habitatges d'ús turístic
 • Establiments i activitats d'interès turístic

Aquesta convocatòria és compatible amb les dues línies d'ajuts que ja s'han atorgat des de la Direcció General de Turisme.

Podreu accedir al tràmit mitjançant el següent enllaç:

Subvencions per a autònoms i empreses del sector turístic de Catalunya afectats econòmicament per la COVID-19 (Agència Catalana de Turisme). Canal Empresa (gencat.cat)

covid19

Més articles...

Facebook

Instagram

Twitter