• Inici
Informació general:

Benvolguts/des,Des de l'Ajuntament hem millorat la pàgina web per tal de facilitar la informació, la transparència i la consulta.

Aquest apartat, dedicat exclusivament a l'àrea econòmica (hisenda i recaptació) ens ofereix, a partir d'ara mateix, tota la informació sobre les Ordenances fiscals vigents, el pressupost general municipal, un seguit de formularis que es poden omplir directament a l'ordinador per a multitud de tràmits administratius, i el calendari fiscal per a l'exercici en curs.

L'esforç que hem fet no s'atura aquí; tenim intenció de continuar treballant, sempre utilitzant les noves tecnologies, per tal d'informar millor, facilitar les relacions amb els ciutadans i ciutadanes i també garantir l’equitat en la contribució econòmica de cada un de nosaltres a les despeses municipals.

Estem convençuts que pagar impostos mai serà agradable, però des de l'administració hem d'aconseguir que els impostos i taxes siguin justos i equitatius, i que els ingressos es facin servir seguint criteris d’eficiència econòmica, amb la màxima transparència possible.

Recordem que estem receptius per estudiar qualsevol proposta o suggeriment, i per a resoldre qualsevol dubte. Podeu trobar-nos a les següents adreces o al telèfon de l'àrea (972 837010):

Adreça:
Plaça Catalunya, 1
Santa Cristina d'Aro
Girona
17246
Correu electrònic:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon:
972 83 60 89
Fax:
972 83 74 12
Envia un correu-e. Tots els camps amb * són obligatoris.

fdsgdsfg

Mapa

GMapFP : Your Internet solution.