• Inici
Informació general:

La biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro, està situada en la zona més antiga del poble, en el barri de l’Església.

Està instal·lada en un antic edifici on es constituí el primer Ajuntament que tingué el poble el 1857, al segregar-se de Castell d’Aro. La planta baixa, poc temps després, acollí l’escola de nens i el despatx i vivenda del professor. L’administració municipal romangué en aquest edifici fins el 1939 i l’ escola fins el 1956, tot i que a inicis dels anys 70 encara hi havia una aula que acollia els alumnes de parvulari.

A partir d’aquesta data l’edifici restà abandonat fins que el primer Ajuntament democràtic s’interessà en recuperar-lo i va iniciar un procés de restauració que finalitzà el 1981.
Es decidí convertir aquest edifici en la “Casa de Cultura” i l’abril de 1983 s’hi inaugurà la biblioteca a la primera planta. Actualment la biblioteca ocupa totes les sales de l’edifici.

La biblioteca Baldiri i Reixac és una biblioteca de titularitat municipal integrada en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

A partir de l’1 d’octubre l’horari de la Biblioteca serà el següent:

Matins: Dimarts i Divendres de 10:00 a 12:30h
Tardes: Dilluns a Divendres de 16:30 a 20:00h

Dissabtes : de 10.00 a 13.00h

Si heu de tornar els documents podeu fer servir la bústia de retorn situada a l'esquerra de la porta principal. 

També podeu renovar el període de préstec mitjançant el catàleg Argus, personalment o bé al telèfon 972.83.79.68 en l'horari d'obertura.

Adreça:
Av. Església, 33
Santa Cristina d'Aro
Girona
17246
Correu electrònic:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon:
972 05 78 50
Envia un correu-e. Tots els camps amb * són obligatoris.

Mapa

GMapFP : Your Internet solution.