• Inici
Informació general:

El terme municipal de Santa Cristina d'Aro és de dimensions considerables. Te una superfície total de 67,77 quilòmetres quadrats i comprèn una bona part de la vall d'Aro. Està drenada pel riu Ridaura, que travessa el terme de ponent a llevant i el parteix en dos sectors. El primer, situat al nord, és el de major dimensio. És molt accidentat i forma part del vessant meridional del massís de les Gavarres, arribant a un dels seus punts més alts, el puig d'Arques. En aquest sector hi trobem el nucli urbà de Santa Cristina d'Aro i les urbanitzacions de Romanyà de la Selva, Roca de Malvet, les Teules, Bell-lloc, Sant Miquel d'Aro i Vall Repòs. El segon sector està situat al sud i forma part del massís d'Ardenya - Cadiretes. Conté les urbanitzacions del Mas Trempat, el Golf Costa Brava, el poble de Solius i Rosamar, que arriba fins el mar en el tram comprès entre Vallpresona a la cala de Canyet.

El nostre terme municipal limita amb els de Sant Feliu de Guíxols i Tossa al sud, Llagostera i Cassà de la Selva a ponent, Cruïlles al nord i, finalment, Calonge i Castell - Platja d'Aro, a l'est.

La consciència social i pública del valor que representa el medi natural per a Santa Cristina d’Aro, fa d’aquest un dels principals àmbits d’atenció del consistori municipal.

Adreça:
Plaça Catalunya, 1
Santa Cristina d'Aro
Girona
17246
Correu electrònic:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon:
972 83 70 10 (Ext. 2207)
Fax:
972 83 74 12
Envia un correu-e. Tots els camps amb * són obligatoris.

Mapa

GMapFP : Your Internet solution.