Joc d’enigmes: El misteri de les 4 claus de Santa Cristina d’Aro


Per aquesta Setmana Santa, l’àrea de Joventut organitza un Street Room a Santa Cristina: un joc d'enigmes i pistes, per a equips de joves a partir de 14 anys. Serà el proper dissabte 27 de març durant tot el dia i s’utilitzaran espais exteriors i interiors de l'Església, la Biblioteca Municipal, l'Escola Pedralta i l’Oficina de Turisme!

El joc, que porta per nom El misteri de les 4 claus, s’inspira en l’escut municipal i es podrà realitzar en diferents franges horàries: a les 10h, a les 12h, a les 14h, a les 16 i a les 18h. L’organització fixa un màxim de 5 equips per a cada franja, així com un màxim 4 joves per equip participant. El punt d’inici de cada joc serà la Plaça del Pedró, al costat de la Biblioteca Municipal.

Els equips poden fer la inscripció de forma gratuïta del 12 al 26 de març a través del següent formulari:  http://bit.ly/2OJ2wh0

Un cop feta la inscripció, l'organització es posarà en contacte amb cada equip per comunicar-li l'hora exacte del joc en el qual participa!

 Sabreu resoldre el misteri que amaga aquest joc d’enigmes? No badeu i feu la inscripció del vostre equip abans del 26 de març!

Les 4 claus cartell

Facebook

Instagram

Twitter