LA CASA MÀGICA REOBRE LES SEVES PORTES


La Casa Màgica, el museu dedicat a la màgia per l’il·lusionista Xevi (primer fill predilecte de Santa Cristina d’Aro) torna a obrir les seves portes després de la pandèmia.
Les visites hauran de complir amb les normes establertes pel PROCICAT, entre les quals consten l'obligació de dur mascareta en tot moment. A més, per accedir-hi s'haurà de demanar cita prèvia.

L'il·lusionista també ha reprès les seves activitats didàctiques escolars, efectuant cinc primeres actuacions a l'escola Pedralta entre dijous 25 i divendres 26 de març.

El Gran Museu de la Màgia, creat per l’il·lusionista Xevi, és el museu més gran del món dedicat a la màgia. En els 1.200m² d’exposició hi ha més de 10.000 objectes, entre altres, la col·lecció d’autòmats més important de totes les èpoques. Per altra banda, és l’únic museu de màgia guardonat i reconegut per la FISM com el més gran i original del món.

Per concertar cita prèvia al museu podeu fer-ho a través dels telèfons de contacte 607 23 79 11 (Xevi) o 667 29 25 00 (Ester).

Casa màgica 2

Facebook

Instagram

Twitter