• Inici
  • Notícies
  • PRÒRROGA DE LA SUBVENCIÓ PER A OBRES D'ARRANJAMENT EN L'INTERIOR D'HABITATGES PER A PERSONES GRANS

PRÒRROGA DE LA SUBVENCIÓ PER A OBRES D'ARRANJAMENT EN L'INTERIOR D'HABITATGES PER A PERSONES GRANS


ATENCIÓ: ES PRORROGA LA LÍNIA D'AJUTS FINS AL 30 DE SETEMBRE.

L' Àrea d'Habitatge de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro posa a disposició una subvenció per a les obres d’arranjament en l’interior d’habitatges per a persones grans.

Es tracta d’una subvenció per a persones grans majors de 65 anys que acrediten no tenir prou autonomia per realitzar activitats d’higiene, alimentació o mobilitat.

Les actuacions subvencionades són: la substitució de banyera per plat de dutxa, adaptació per la banyera, canvi d’aixetes, substitució o adaptació de wc, lavabo, mirall, bidet, tractament antilliscant de paviments, col·locació d’ajudes tècniques, tall de subministrament de gas, substitució de placa de gas per elèctrica, aigüera en mal estat, nevera, tiradors a mobiliari, reforç d’il·luminació a zones de treball, ampliació o canvi de gir de porta, anivellament de paviments d’interior a exterior, instal·lació d’escalfador elèctric, endolls i punts de llum, modificació ubicació del telèfon, col·locació de limitador de potència i altres tipus d’arranjaments.

L’oficina d’Habitatge Municipal ofereix informació i assessorament en relació amb el tràmit, la tramitació s’ha de realitzar online.
Podeu posar-vos-hi en contacte a través del telèfon 972 83 73 50.

Obres darranjament en linterior dhabitatges per a persones grans 30 9

Facebook

Instagram

Twitter