DADES PARTICIPACIÓ DONACIÓ DE SANG 5 DE MAIG


Ahir dimecres 5 de maig es va dur a terme la segona de les tres donacions de sang que el Banc de Sang i Teixits del departament de Salut de la Generalitat ha programat per aquest 2021 a Santa Cristina d’Aro. Durant la donació, que va tenir lloc al llarg de quatre hores, entre les 17 i les 21 hores, hi van haver 38 donacions (de les quals 2 persones eren la primera vegada que donaven) i 3 oferiments.

Les dades han estat considerablement més baixes que al gener, en què hi va haver rècord d'assistència amb 53 donacions (de les quals 6 persones eren la primera vegada que donaven), 6 oferiments i 3 donants que es van apuntar al registre de medul·la òssia. Des de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro us recordem la importància de donar sang, sigui la temporada que sigui. En aquesta línia, us esperonem a venir a la tercera i darrera de les donacions, que tindrà lloc el 8 de setembre.

Totes les donacions es duen a terme a la sala d'exposicions 'La Caixa', tot seguint les mesures i els protocols de seguretat establerts per la Covid-19, per tal de garantir la seguretat de les persones assistents.

 donacio sang 5 maig
Foto: Donació sang dimecres 5 de maig a la sala d'exposicions 'La Caixa' de Santa Cristina d'Aro

Facebook

Instagram

Twitter