• Inici
  • Notícies
  • PROHIBICIÓ D'ENCENDRE FOGUERES EN LES REVETLLES DE SANT JOAN I SANT PERE

PROHIBICIÓ D'ENCENDRE FOGUERES EN LES REVETLLES DE SANT JOAN I SANT PERE


Aquest matí, durant la Junta de Govern Local, s'ha aprovat la prohibició d'encendre fogueres de revetlles de Sant Joan i Sant Pere.

El Cos d'Agents Rurals ha informat que en els municipis declarats d'Alt Risc d'Incendis, com és el cas de Santa Cristina d'Aro, només s'autoritzaran fogueres de Sant Joan i Sant Pere a les sol·licituds presentades en nom de l'Ajuntament o activitats econòmiques, d'associacions o col·lectius, sempre que tinguin el vistiplau de l'Ajuntament. Així doncs, no s'autoritzaran sol·licituds fetes en nom de particulars.

Aquesta prohibició inclou qualsevol mena d'activitat de pirotècnia (Castell de focs, petards, correfocs...), fogonet de gas, flama del Canigó/torxes i falles.

Per aquest motiu:

- Queda prohibida l'encesa de fogueres per a les properes revetlles de Sant Joan i Sant Pere en tot el terme municipal de Santa Cristina d'Aro.

- Queda restringit el llançament de petards i altres articles pirotècnics en espais que estiguin a una distància mínima de 500 metres d'una massa forestal, i queda prohibit en tota la resta del terme municipal. El llançament de coets queda també prohibit en tot el terme municipal.


foguera revetlla

Facebook

Instagram

Twitter