• Inici
  • Notícies
  • SIGNATURA CONVENI ENTRE EL CONSISTORI I L'ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL SANTA CRISTINA EMPRÈN

SIGNATURA CONVENI ENTRE EL CONSISTORI I L'ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL SANTA CRISTINA EMPRÈN


Aquest matí s'ha signat el conveni de regulació de la col·laboració econòmica de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro en l'execució del projecte per a dinamitzar l'activitat comercial i de serveis, a través de la col·laboració publicoprivada amb l'Associació Empresarial Santa Cristina Emprèn.

El conveni l'han signat l'alcaldessa del municipi, M. Lourdes Fuentes, i la presidenta de l'Associació Empresarial, Teresa Dausset, acompanyades pel secretari del consistori, Xavier Ferrer, i el secretari de l'associació, Marc Burset.

A l'acte de signatura també hi han assistit la Sílvia Fonoll, regidora de Turisme, i la Raquel Carranco, tècnica de Promoció Econòmica.

Amb aquest conveni l'Ajuntament vol fomentar la competitivitat de l’activitat comercial i de la prestació de serveis, posant a l'abast del sector recursos que permetin augmentar la capacitat d'adaptació a l'entorn econòmic i potenciar la capacitat de creixement i d'internacionalització. Tanmateix, vol fomentar l'associacionisme empresarial com a mecanisme participatiu per a la formació contínua i la tecnificació, impulsar la creativitat per a la professionalització i modernitzar el teixit comercial i de serveis.

L’Associació Empresarial Santa Cristina Emprèn, per la seva banda, pretén treballar per a la dinamització del sector empresarial de Santa Cristina d’Aro, amb la finalitat que esdevingui un sector modern i competitiu, i se’n consolidi l’ús per part de la ciutadania, incrementant així el moviment econòmic al municipi i una major rendibilitat.


signatura conveni empresarial

Facebook

Instagram

[ingallery id="1"]

Twitter