NOU SERVEI D'ASSESSORAMENT D'AUTOEMPRESA I EMPRENEDORIA


Aquest migdia hem rebut la visita d'Emanuela Carmenati, membre del comitè executiu de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols, que s'ha trobat amb la regidora de Turisme, Sílvia Fonoll, per tractar el tema del nou servei d'assessorament d'autoempresa i emprenedoria que s'ha engegat aquest mes de juny des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.

Es tracta d'un programa de suport per a l'emprenedoria i l'autoocupació al qual s'hi ha accedit a través de la Cambra de Comerç i de la Xarxa Catalunya Emprèn, que aposten per un país emprenedor, innovador i tecnològic.

El servei és totalment gratuït i, per demanar cita, cal posar-se en contacte amb l'Àrea de Promoció Econòmica a través del correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 


servei emprenedoria autoocupacio
Foto: D'esquerra a dreta, Sílvia Fonoll, regidora de Turisme de Santa Cristina d'Aro, i Emanuela Carmenati, membre del comitè executiu de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols.

Facebook

Instagram

[ingallery id="1"]

Twitter