• Inici
  • Notícies
  • LECTURA DE MANIFESTOS AHIR A L'ESPAI RIDAURA, ABANS DEL PLE MUNICIPAL

LECTURA DE MANIFESTOS AHIR A L'ESPAI RIDAURA, ABANS DEL PLE MUNICIPAL


Ahir dimarts 29 de juny es va celebrar el Ple Municipal a l’Espai Ridaura i, abans d’aquest, el consistori va aprofitar per realitzar dos actes públics. Primerament l’alcaldessa, M Lourdes Fuentes i Faig, va fer la lectura d’un manifest en rebuig als assassinats masclistes que hi ha hagut aquest any 2021.

Seguidament la regidora d’Igualtat, Imma Martí i Fontané, va fer la lectura del manifest amb motiu del dia de l’alliberament LGTBI, fent especial menció a l’avantprojecte de la Llei Trans aprovat ahir mateix pel Consell de Ministres, que per primera vegada permetrà fer un canvi de nom i sexe en el registre civil només amb una declaració, sense necessitat d’informes mèdics ni intervenció de cap testimoni com passa ara.

Així doncs, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro expressa públicament, un cop més, el seu rebuig envers les desigualtats i discriminacions que pateixen moltes dones i/o persones del col·lectiu LGTBI, i se suma a la lluita envers els drets i les llibertats de totes les persones, mostrant el seu suport unànime.

Als actes reivindicatius també hi van assistir l'Associació LGTBI del Baix Empordà "EmpoRderats" i l'Associació de Dones de Santa Cristina d'Aro "Ermessenda".


manifest 29 juny

 

 

Facebook

Instagram

Twitter