11 d'AGOST - MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE


L'esclerosi múltiple (EM) és una malaltia neurològica, crònica i sense cura. Encara avui es desconeix què la causa, i afecta principalment les persones joves i especialment a les dones.

El "Mulla't per l'esclerosi múltiple" és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet millorar la vida de les 9.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya, amb serveis d'atenció a les persones recentment diagnosticades: neurorehabilitació, formació laboral i recerca, per alentir la progressió de la malaltia.

En aquest context, l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro a través de l'Àrea d'Esports dirigida per la regidora Anna Buxó, se suma a la campanya, un any més, a través de la piscina municipal gestionada pel Club Esportiu Cristinenc.

Vine l'11 d'agost a la piscina municipal i Mulla't per l'Esclerosi Múltiple. El 50% de tot el que es recapti aquell dia anirà destinat a la fundació, que enguany posa l'accent en els programes per a les persones recentment diagnosticades que, moltes vegades, es troben soles i no saben què fer després de rebre el diagnòstic. 

Perquè no volem que les persones EM estiguin soles, mulla't!

Més informació a: https://www.mullat.cat/


mullat2021 face

Facebook

Instagram

Twitter