CURSA POPULAR SUSPESA


COMUNICAT OFICIAL DEL CLUB ATLÈTIC SANTA CRISTINA PER LA CANCEL·LACIÓ DE LA CURSA POPULAR PREVISTA PER AQUEST DISSABTE 17 DE JULIOL DE 2021.

El Club Atlètic Santa Cristina lamenta profundament haver d’informar-vos de la cancel·lació de la Cursa Popular 2021.

Els diners de les inscripcions es retornaran al llarg d’aquesta mateixa setmana, pel mateix mètode de pagament que es va realitzar la inscripció.

Hem esperat fins l’últim minut abans de prendre aquesta decisió però, veient l’evolució epidemiològica actual, creiem que el més responsable i coherent és aplaçar la cursa popular a l’any 2022.

Aquesta notícia ha representat un cop dur per a la junta del Club Atlètic. Quan ja pensàvem que havíem deixat enrere la part més dura de la pandèmia i, amb tota la feina organitzativa ja enllestida, ens veiem obligats a suspendre una altra vegada la cursa popular.

Aquells que torneu a apostar per la cursa teniu el compromís de que el C.A. dedicarà tots els seus esforços en la celebració de la propera edició el 2022.

Volem agrair el recolzament i la confiança de totes les persones inscrites, institucions públiques, sponsors, col·laboradors i voluntaris. Comptem amb tots i totes vosaltres per a l’edició de l’any vinent.

Això no és un adeu, és un fins aviat. Ens ho agafem com una oportunitat perquè la cursa popular sigui una activitat en què tots els i les corredores, així com tota la comunitat de persones que participen directa o indirectament, gaudiu d’un espectacle esportiu de primer nivell.

 

cursa popular suspesa

Facebook

Instagram

[ingallery id="1"]

Twitter