• Inici
  • Notícies
  • CONTRACTACIÓ JOVES SOTA EL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL

CONTRACTACIÓ JOVES SOTA EL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL


L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha contractat, a partir d'aquesta setmana (dilluns 27 de setembre) i fins al 26 de març de 2022, a tres joves menors de 30 anys, a través de la subvenció per a la contractació de persones joves en pràctiques de Garantia Juvenil.

Són persones joves inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), com a demandants d’ocupació no ocupades, al programa de Garantia Juvenil, que han finalitzat estudis de Cicle o Universitaris.

Les persones contractades, segons cada àrea, són:

  • Tècnica d’Educació Infantil a l’Escola bressol municipal: Clàudia
  • Tècnica Administrativa: Hajar
  • Tècnic en Gestió Forestal i Medi Natural: Raimon

Aquest contracte de treball s'efectua d’acord amb les condicions establertes a la resolució TSF/1556/2021, d’11 de maig, i és cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, en el marc de l’Eix Prioritari 5 relatiu a la integració sostenible, amb una taxa de cofinançament del 91,89%.

Benvingudes i benvingut!


programa garantia juvenir 21

Foto (d'esquerra a dreta): Clàudia (Tècnica d’Educació Infantil a l’Escola bressol municipal), Hajar (Tècnica Administrativa), Raimon (Tècnic en Gestió Forestal i Medi Natural), M. Lourdes Fuentes (alcaldessa de Santa Cristina d'Aro), Sílvia Fonoll (regidora d'Ocupació) i Imma Martí (regidora de Joventut).

Facebook

Instagram

Twitter