PRIMAVERA A L’ESPAI 2022


Santa Cristina d’Aro, 15 de març de 2022.
– Les Àrees de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, juntament amb la Biblioteca Baldiri Reixac, preparen l’esperada ‘Primavera a l’Espai’ amb una programació ben diversa i apte per a tots els públics.

El cercle d’espectacles s’iniciarà a finals d’aquest mes de març i culminarà a mitjans de juny, tres mesos on la cultura i els espectacles seran els protagonistes a Santa Cristina d’Aro.

El tret de sortida de la ‘Primavera a l’Espai’ el marcarà l’espectacle ‘L’ombra de Peter Pan’, a càrrec de Som-hi Dansa, que se celebrarà dissabte 26 de març a les set de la tarda a l’Espai Ridaura. Un espectacle d’aventures i dansa per a tota la família que es basa en el personatge de Peter Pan, en el concepte de la seva ombra i l’inici de l’enemistat amb el capità James Garfi. Una actuació on hi participen fins a 13 ballarins i ballarines en escena que, amb l’ajuda d’un narrador molt especial, ens faran volar al País de Mai Més amb una banda sonora, una escenografia i unes projeccions realment espectaculars. El preu de l’entrada és de tan sols 5 euros per persona, un preu molt assequible amb el que es pretén obrir les portes de la cultura a tots els públics.

Per inaugurar el mes d’abril, diumenge dia 3 al matí, l’Espai Ridaura acollirà el 22è aniversari de la ‘Guitarrada’, una trobada de guitarres del Conservatori de Girona. L’objectiu d’aquesta activitat és aplegar al col·lectiu d’estudiants de guitarra de les comarques gironines tot oferint l’oportunitat de tocar junts en un gran concert. La cohesió de grup i el treball conjunt són les principals premisses d’aquest esdeveniment, que serà gratuït per al públic però caldrà inscripció prèvia per poder-hi assistir.

Més endavant, divendres 22 d’abril, l’Espai Ridaura acollirà un doble espectacle amb entrada gratuïta. Fusions & La Regalido Chorale seran els encarregats d’amenitzar la velada, que s’iniciarà a les 20:30 hores.  Fusions és un grup vocal de la Costa Brava que canta i fa versions de música pop. Per la seva banda, La Regalido Chorale de Rognes (França), és una coral amb un repertori força ampli que inclou temes molt diversos que van des del litúrgic al medieval, del clàssic a la varietat, passant per l'espiritual negre i cançons en llengües estrangeres.

Per posar fi al mes d’abril, dissabte dia 30 ens espera un programa fresc, divertit i desenfadat de la mà de la Mireia Pintó i en Vladislav Bronevetzky amb el seu ‘Cabaret Songs’, un conjunt de peces de cabaret francès i americà que ens faran reviure moments deliciosos. L’espectacle s’iniciarà a les set de la tarda a l’Espai Ridaura i té un cost de 5 euros per persona.

Ja en el mes de maig, ‘Els colors de Duke Ellington’ acostaran el món del jazz a tots els públics. L’espectacle tindrà lloc dissabte dia 14 a les vuit del vespre a l’Espai Ridaura i anirà a càrrec de Marcel Tomàs & Cascai Teatre amb Girona Jazz Project. Un concert teatralitzat on una banda de nou músics i dos actors ens proposaran un viatge musical a través de la història del jazz, de la mà d’un dels seus grans compositors, directors i intèrprets: Duke Ellington. Un espectacle que transcendeix en l’univers humorístic de Marcel Tomàs qui interpretarà, juntament amb els músics, esquetxos còmics, coreografies i cançons. El preu, un cop més, serà de 5 € per persona.

El darrer espectacle del mes de maig serà el protagonitzat per Georgina Reyner (mezzosoprano) i Luis González (piano), sota la direcció escènica de Júlia Mora: ‘DIVA’. L’obra tindrà lloc dissabte 28 de maig a les vuit del vespre a l’Espai Ridaura i les entrades tindran un cost de 5€ per persona. ‘Diva’ és un espectacle on es troben la lírica i la tealtralitat, la comicitat i l’emoció. Ens endinsarem en el món de l’òpera d’una manera propera i diferent, amb sintonia amb el públic.

Arribats al juny, del 13 al 16 tindran lloc les audicions de final de curs de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música de Santa Cristina d’Aro, a les sis de la tarda a l’Espai Ridaura. L’accés a les audicions és totalment gratuït i obert a tothom.

Finalment, per concloure els actes de la Primavera a l’Espai, divendres 17 de juny es posarà fi a la campanya amb un concert de Jazzed Up & Combos Rock, grups composats per diversos membres de l’Escola Municipal de Música. En aquesta ocasió l’activitat, totalment gratuïta, es durà a terme al pati de la Biblioteca Baldiri Reixac, quan toquin les vuit del vespre.

Amb aquestes activitats de diversa índole la Primavera a l’Espai torna amb força a Santa Cristina d’Aro, apropant la cultura a tots els públics i esperant que tinguin una gran acollida.

Podeu consultar la programació dels espectacles, inscriure-us i/o comprar les entrades pertinents al següent enllaç ubicat a la pàgina web de l’Espai Ridaura:
https://espairidaura.santacristina.cat/programacio-i-activitats/7028-primavera-a-l-espai-2.html


Cartell Primavera Espai 2022