12a EDICIÓ DEL RODAJOC A SANTA CRISTINA D'ARO


Aquest matí la zona esportiva de Santa Cristina d’Aro ha acollit la primera jornada de al 12a edició del RODAJOC, un projecte a través del qual es pretén recuperar diferents jocs com a font d’intercanvi cultural. La regidora de Cultura, Tina Gorina, ha estat l'encarregada de fer la inauguració.

En la jornada d’avui han participat 200 nens i nenes de P-5 de les escoles de la Vall d’Aro: Escola Pedralta (Santa Cristina), Escola Vall d’Aro (Castell d’Aro), Escola Fanals d’Aro i Escola Els Estanys (Platja d’Aro). Com a escola convidada també hem comptat amb la presència de l’Escola Vila-romà (Palamós).

En quant al monitoratge, s’ha comptat un any més amb l’alumnat de l’INS Ridaura. Els i les monitores han ajudat a dinamitzar les 10 estacions de jocs tradicionals, multiculturals i de nou format que s’han dut a terme durant la jornada.

Demà continuarà el RODAJOC amb l’alumnat de 4rt de les escoles membres de la Vall d’Aro, amb una participació de fins a 150 participants.

Aquest projecte compta amb la col·laboració dels Serveis Educatius del Baix Empordà, el Consell Esportiu del Baix Empordà, i els ajuntaments de Santa Cristina d’Aro i Platja d’Aro.


rodajoc maig 2022
Foto: Activitat final de la primera jornada del Rodajoc a Santa Cristina d'Aro