• Inici
  • Notícies
  • PRIORITZACIÓ DE LES DEMANDES DEL PRESSUPOST PARTICIPATIU

PRIORITZACIÓ DE LES DEMANDES DEL PRESSUPOST PARTICIPATIU


Del 19 d’abril al 3 de maig es va engegar el pressupost Participatiu amb l’obertura del període de presentació de propostes, durant el qual es van recollir 75 aportacions de la ciutadania. i s’han distribuït en aquestes tres grans categories:

 1. Propostes vàlides. Són les propostes que compleixen amb totes les normes i requisits del procés, i que es prioritzaran a través del qüestionari en línia que romandrà actiu del 6 al 19 de juny de 2022. Us convidem a respondre'l fent clic aquí i seleccionant aquelles propostes que considereu que mereixen passar a la fase final de votació. 

2. Propostes descartades. Les propostes que s’engloben dins d’aquesta categoria no han passat el triatge perquè no s’ajusten plenament a les normes del procés. A cada proposta s'explica el motiu.

3. Propostes ja previstes. Les propostes que s’engloben dins d’aquesta categoria no cal que es votin mitjançant els pressupostos participatius perquè ja existeix una previsió de dur-les a terme. És a dir, l’ajuntament ja les tenia pressupostades, ja hi estava actuant, les està estudiant o hi actuarà perquè ja ho tenia previst.

Una vegada fet el cribratge ens han quedat 40 propostes (pots veure el documents aquí)., moltes repetides, per la qual cosa s’han reduït a 14 per motius de similitud.

És per tot això que, entre el 6 i el 19 de juny, necessitem que facis una selecció de, com a mínim, 5 de les propostes més importants per a tu a través del qüestionari que trobaràs al web: https://decidim.santacristina.cat/pressupostos-participatius  

 Una vegada finalitzat aquest procés us anirem informant del següent pas a seguir, que serà la fase final de votació.

 Moltes gràcies a tothom, necessitem la vostra participació per a continuar amb el procés!

341 PANTALLA PRIORITZACIO