DONACIÓ DE SANG - 7 SETEMBRE


El proper dimecres, 7 de setembre, es durà a terme la darrera de les tres donacions de sang que ha programat per aquest 2022 el Banc de Sang i Teixits del departament de Salut de la Generalitat a Santa Cristina d’Aro. La donació tindrà lloc al llarg de quatre hores, de les 17 a les 21 hores, a l'ESPAI RIDAURA.

Des del Banc de Sang es recorda que, cada dia, calen entre 1.100 i 1.200 donacions per poder garantir que tothom tingui sang quan en necessita, ja sigui per intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments o accidents greus. Actualment la situació és crítica ja que només tenen reserves per a 5 dies. 

El Banc de Sang demana que, qui pugui, reservi hora a través del següent enllaç: https://donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/recollida/poblacio//10383/santa-cristina-d-aro/07-09-2022/

*La reserva d’hora no és obligatòria, però demanem en la mesura del possible fer la reserva per poder controlar en tot moment l’aforament del local. L’hora reservada és orientativa i acceptarem donants sense reserva sempre i quan l’aforament del local ens ho permeti tal i com ens marquen els protocols de Salut.

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques:

- Tenir entre 18 i 70 anys
- Pesar 50 quilos o més
- En cas de ser dona, no estar embarassada

Informar-vos també que, durant la jornada de donació, se seguiran totes les mesures de protecció necessàries per a garantir la seguretat dels assistents.


donació sang 7 setembre