• Inici
  • Notícies
  • ES DESTITUEIX AL SENYOR JOSEP XIFRA I DEULOFEU DE LES SEVES COMPETÈNCIES COM A REGIDOR DE SANTA CRISTINA D’ARO

ES DESTITUEIX AL SENYOR JOSEP XIFRA I DEULOFEU DE LES SEVES COMPETÈNCIES COM A REGIDOR DE SANTA CRISTINA D’ARO


Santa Cristina d’Aro, 5 de setembre de 2022.
– Aquest matí, sota decret oficial, s’ha destituït del càrrec al senyor Josep Xifra i Deulofeu (ERC) com a membre de l’equip de govern de Santa Cristina d’Aro. L’alcaldessa, Mª Lourdes Fuentes i Faig (ERC), ha estat l’encarregada de signar el decret, un cop consensuada la decisió amb la resta de l’equip de govern. A partir d’avui, el regidor passa a ser membre de l’Oposició.

El motiu de la cessió ha estat el fet que el Sr. Josep Xifra es vol presentar a les properes eleccions com a cap de llista d’una altra formació política, fet que comporta la impossibilitat de formar part de l’actual equip de govern.

Com a conseqüència de la signatura del decret, queden revocades totes les competències delegades al Sr. Josep Xifra, que són assumides directament per l’alcaldessa. Aquestes competències són: Ordenació, planejament, gestió i disciplina urbanística; Polítiques de sòl i habitatge; Promoció i gestió d’habitatges; Llicències d’obres i activitats; Edificis municipals; Habitatge jove; Via pública i senyalització viària (compartida); i Comunicació i informació.

Finalment, es revoca també el càrrec de 1r Tinent de l’alcaldessa que fins ara ostentava el Sr. Josep Xifra, quedant actualitzat el llistat com segueix:

1ra Tinent - Il·lma. Sra. Sílvia Fonoll Ribas (ERC)
2n Tinent - Il·lm. Sr. Jaume Quintana Leria (JxCat)
3ra Tinent – Il·lm. Sra. Immaculada Martí Fontané (JxCat)
4rta Tinent – Il·lma. Sra. Anna Buxó Calzada (ERC)

Des del consistori es pren aquesta decisió entenent-la com la més correcta i adequada a la situació esdevinguda, tot agraint al senyor Josep Xifra la feina realitzada durant el mandat.


IMG 20210308 142631