• Inici
  • Notícies
  • S'INICIEN ELS TREBALLS DE MANTENIMENT EN MATÈRIA DE PREVENCIÓ D'INCENDIS A BELL-LLOC II I EL GOLF COSTA BRAVA

S'INICIEN ELS TREBALLS DE MANTENIMENT EN MATÈRIA DE PREVENCIÓ D'INCENDIS A BELL-LLOC II I EL GOLF COSTA BRAVA


La setmana passada es van iniciar els treballs de manteniment i obertura de franges perimetrals de prevenció d'incendis forestals a la urbanització de Bell-lloc II i, aquesta setmana, s'han començat també a la urbanització del Golf Costa Brava. Un cop realitzades ambdues, s’actuarà a la franja del nucli urbà.

Actualment, s'estan executant tasques de neteja del sotabosc i tala d’arbres per tal de reduir la càrrega forestal, protegint així les urbanitzacions de possibles incendis forestals. Està previst que les feines s'acabin a finals d'octubre.

Aquestes tasques, programades inicialment al mes de juliol, s'han dut finalment a terme en aquestes dates per tal de reduir el risc d'incendi forestal, després que l'Àrea de Medi Ambient es reunís amb la senyora Anna Sanitjas, directora general d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, i el senyor Oriol Anson, secretari d'Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, per formular-los aquesta petició.

Des del consistori aprofitem per recordar a tothom l'obligatorietat de mantenir les parcel·les privades netes de sotabosc i de deixar espai entre les capçades dels arbres. El manteniment de la massa forestal, tant privada com pública, és fonamental per la prevenció d'incendis.

1662639178946