Ajuts per al pagament del lloguer per a persones joves


Subvenció dirigida a persones joves que tinguin com a màxim 36 anys en el moment de presentar la sol·licitud. Han de complir els requisits de la convocatòria i disposar de la documentació necessària, consultables al següent enllaç: https://habitatge.gencat.cat/ca/detalls/Tramits/20246_Subvencions-per-al-pagament-del-lloguer?category=&moda=2

Totes les persones interessades a sol·licitar l’ajuda poden realitzar el tràmit electrònicament (idCAT o qualsevol altre) a AJUTS AL LLOGUER PER A JOVES

L’import màxim és de 250 euros mensuals en funció dels ingressos i l’esforç econòmic que suposa el pagament de lloguer. Si en un habitatge hi ha més d’una persona que el demana, la suma de tots els ajuts no pot superar l’import del lloguer. El pagament es domiciliarà en una entitat financera. L’ajut s’atorga per les mensualitats corresponents a l'any 2022. No es poden cobrar altres ajuts tant públics com privats amb les mateixes mensualitats i finalitats.

El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el dia 28 de setembre a les 09:00 hores i finalitza el dia 7 d’octubre a les 15:00 hores.

Les persones joves empadronades a Santa Cristina d’Aro que vulguin realitzar la presentació electrònica de la sol·licitud i necessitin assessorament/ajuda poden demanar cita prèvia a la Zona Jove (carrer Doctor Casals nº 45 baixos, de dilluns a divendres de 09:00 a 13:00, i, dilluns i dijous de 16:00 a 20:00h, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o als telèfons 606 46 95 84 / 972 83 79 18). Per a més informació podeu consultar la infografia adjunta.


Ajut lloguer jove web

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (LloguerJove infografia.pdf)Infografia Lloguer Jove[ ]125 kB