RESUM PLE ORDINARI PRESENCIAL 27 SETEMBRE


Ahir dimarts, 27 de setembre de 2022, es va dur a terme el Ple Ordinari Municipal del mes de setembre, de manera presencial a les 20:30 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Podeu visualitzar la sessió de manera íntegra al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=xz9yIBwjNoo

Durant el Ple, en primer lloc, es va llegir i aprovar l'acta de la sessió del Ple ordinari de data 30 d'agost de 2022. Seguidament, es va donar coneixement de les resolucions de l'alcaldia i de la renúncia de la Sra. Agustina Gorina Faz de la seva condició de regidora.

A continuació, el secretari va llegir la proposta d'aprovació de l'expedient de modificació de crèdit 18/2022, el qual es va aprovar per unanimitat. Tot seguit, va llegir la proposta d'aprovació de l'Ordenança reguladora de les condicions de qualitat d'instal·lacions i funcionament dels habitatges d'ús turístic i de les llars compartides, la qual també va ser aprovada novament per unanimitat.

No hi van haver proposicions urgents però sí precs i preguntes per part de l'Oposició referents al cost de la campanya de mobilitat, la instal·lació de càmeres a les urbanitzacions, el Dia Mundial per a la prevenció del Suïcidi, les acampades a Rosamar, els desperfectes del carril bici després de les pluges, la freqüència de les competicions esportives i temes d'ensenyament, entre d'altres.

Us recordem que podeu assistir de manera presencial als propers plens o bé seguir-los en directe a través del canal de Youtube del consistori: https://www.youtube.com/channel/UCDrhlT3QRf3OITQfqlYry6A