RESUM PLE ORDINARI PRESENCIAL 30 AGOST


Ahir dimarts, 30 d'agost de 2022, es va dur a terme el Ple Ordinari Municipal del mes d'agost, de manera presencial a les 20:30 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Podeu visualitzar la sessió de manera íntegra al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=WScaL99Vgrs

Durant el Ple, en primer lloc, es va llegir i aprovar l'acta de la sessió del Ple ordinari de data 26 de juliol de 2022. Seguidament, es va donar coneixement de les resolucions de l'alcaldia i de les sentències i interlocutòries.

A continuació, el secretari va llegir la proposta de resolució de l'expedient de recuperació en via administrativa de l'ús general del lliure accés a la via de domini públic a Rosamar (F102.7 1/2022), la qual es va aprovar amb 10 vots a favor i 2 abstencions (Guanyarem i PSC). Tot seguit, va llegir la proposta d'aprovació del pla estratègic de subvencions 2022-2024, la qual també va ser aprovada amb 11 vots a favor i 1 abstenció (Ciudadanos).

Immediatament, es va llegir la proposta d'aprovació de la modificació número 2 de la plantilla i la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro per a l'exercici 2022, que es va aprovar per unanimitat i, seguidament, la proposta de moció per l'aprovació del manifest de l'acord social per l'amnistia i l'autodeterminació, que també es va aprovar amb 9 vots a favor, 2 en contra (PSC i Ciudadanos) i 1 abstenció (Guanyarem).

En acabat, l'equip de govern va presentar una proposició urgent, la urgència de la qual va ser aprovada per unanimitat. Amb aquesta aprovació, el secretari va procedir a llegir la proposta d'aprovació del reconeixement extrajudicial de crèdit d'obligacions per posar-la en context i, tot seguit, va ser aprovada per unanimitat.

Més tard hi va haver el torn de precs i preguntes per part de l'Oposició, relacionades amb les despeses finançades amb el romanent de tresoreria, les acampades de Rosamar, el nou distintiu de mobilitat repartit entre la població i el pla de mobilitat de la via urbana.

Us recordem que podeu assistir de manera presencial als propers plens o bé seguir-los en directe a través del canal de Youtube del consistori: https://www.youtube.com/channel/UCDrhlT3QRf3OITQfqlYry6A