RESUM PLE ORDINARI PRESENCIAL 26 JULIOL


Ahir dimarts, 26 de juliol de 2022, es va dur a terme el Ple Ordinari Municipal del mes de juliol, de manera presencial a les 20:30 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Podeu visualitzar la sessió de manera íntegra al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=pbpDBD9uqGI&t=2981s

Durant el Ple, en primer lloc, es va llegir i aprovar l'acta de la sessió del Ple ordinari de data 28 de juny de 2022. Seguidament, es va donar coneixement de les resolucions de l'alcaldia i de les sentències i interlocutòries.

A continuació, la secretària accidental va llegir la proposta d'aprovació de la sol·licitud de compatibilitat de la Sra. Marina Rios Raya, la qual es va aprovar per unanimitat. Tot seguit, va llegir la proposta d'aprovació definitiva del Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM), la qual també es va aprovar per unanimitat.

En acabat, l'equip de govern va presentar una proposició urgent, la urgència de la qual va ser aprovada per unanimitat. Amb aquesta aprovació, la secretària accidental va procedir a llegir la proposta d'aprovació de l'expedient de modificació de crèdit 13/2022 per posar-la en context i, tot seguit, va ser aprovada per unanimitat.

Seguidament, hi va haver el torn de precs i preguntes per part de l'Oposició, relacionades amb la cursa popular, el concert posterior, polítiques públiques en matèria de manteniment forestal, la instal·lació d'un mirall a Roca de Malvet, el pressupost 2023 previst en matèria de prevenció d'incendis i els canvis de la Festa Major.

Us recordem que podeu assistir de manera presencial als propers plens o bé seguir-los en directe a través del canal de Youtube del consistori: https://www.youtube.com/channel/UCDrhlT3QRf3OITQfqlYry6A