RESUM PLE ORDINARI PRESENCIAL 31 MAIG


Ahir dimarts, 31 de maig de 2022, es va dur a terme el Ple Ordinari Municipal del mes de maig, de manera presencial a les 20:30 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Podeu visualitzar la sessió de manera íntegra al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=BwH2sKxj2Js

Durant el Ple, en primer lloc, es va llegir i aprovar l'acta de la sessió del Ple ordinari de data 3 de maig de 2022. Seguidament, es va donar coneixement de les resolucions de l'alcaldia.

A continuació, el secretari va llegir la proposta d'aprovació de l'expedient de modificació de crèdit 06/2022, la qual es va aprovar per unanimitat. Tot seguit, va llegir la proposta de la modificació núm. 1 de la plantilla i la relació de llocs de treball, la qual també va ser aprovada per unanimitat.

Immediatament, es va llegir la proposta d'aprovació de reconeixement extrajudicial de crèdit d'obligacions, la qual es va aprovar novament per unanimitat. Seguidament, va ser el torn de la proposta d'aprovació del conveni de l'Escola de Música, que també va ser aprovada per unanimitat.

Posteriorment, es va llegir la proposta de modificació reglament d'honors, distincions i agermanaments, la qual va ser aprovada per 12 vots a favor i 1 en contra (Ciudadanos). Tot seguit, la proposta d'aprovació dels dies festius locals corresponents a l'any 2023, la qual va ser aprovada per unanimitat.

Més tard, es va llegir la proposta d'aprovació de la moció a favor d'una declaració institucional de la Generalitat de Catalunya per regir-se sempre per l'horari solar de primavera i estiu, que va ser aprovada per unanimitat i, en darrer lloc, la proposta d'aprovació de la moció per aclarir els fets de l'espionatge contra el moviment independentista català, la qual va ser aprovada per 11 vots a favor i 2 en contra (PSC i Ciudadanos).

En acabat, l'equip de govern va presentar una proposició urgent, la urgència de la qual va ser aprovada per 9 vots a favor i 3 abstencions (Guanyarem i PSC). Amb aquesta aprovació, el secretari va procedir a llegir la proposta de moció en defensa dels jutjats de pau per posar-la en context i, tot seguit, va ser aprovada per 12 vots a favor i 1 en contra (PSC).

Més tard hi va haver el torn de precs i preguntes per part de l'Oposició, relacionades amb els agermanaments, el bar de la piscina i els actes de commemoració a les víctimes de la Covid i als treballadors/es que van treballar durant aquest període.

Us recordem que podeu assistir de manera presencial als propers plens o bé seguir-los en directe a través del canal de Youtube del consistori: https://www.youtube.com/channel/UCDrhlT3QRf3OITQfqlYry6A