RESUM PLE ORDINARI PRESENCIAL 22 FEBRER


Ahir dimarts, 22 de febrer de 2022, es va dur a terme el Ple Ordinari Municipal del mes de febrer, de manera presencial a les 20:30 h a l'Espai Ridaura.

Podeu visualitzar la sessió de manera íntegra al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=Lrle8xxXrVA

Durant el Ple, en primer lloc, es va llegir i aprovar l'acta de la sessió del Ple extraordinari de data 18 de gener de 2022, i la del Ple ordinari de data 25 de gener de 2022.
Seguidament, es va donar coneixement de les resolucions de l'alcaldia.

A continuació, el secretari va llegir la proposta d'aprovació de reconeixement extrajudicial de crèdit d'obligacions, la qual es va aprovar per unanimitat. Tot seguit, va llegir la proposta d'aprovació de la modificació de l'ordenança fiscal de l'impost IVTNU, la qual es va aprovar amb 12 vots a favor i 1 abstenció (Ciudadanos).

Immediatament, es va llegir la proposta d'aprovació del Reglament municipal dels Cementiris municipals de Santa Cristina d'Aro i Romanyà de la Selva, que es va aprovar per unanimitat i, seguidament, la proposta d'aprovació del conveni de cessió d'ús compartit de l'immoble d'ús municipal nau industrial situada al polígon 10 El Pla, número de parcel·la 20, que també es va aprovar per unanimitat. Finalment, es va llegir la proposta d'aprovació de la moció en defensa del cànon dels residus a Catalunya, que es va aprovar amb 9 vots a favor, 2 en contra (PSC i Ciudadanos) i 1 abstenció (Guanyarem).

No hi va haver proposicions urgents.

Més tard hi va haver el torn de precs i preguntes per part de l'Oposició, relacionades amb el carregador de cotxes elèctrics, l'horari compactat a les escoles i el reglament del cementiri municipal.

Us recordem que podeu assistir de manera presencial als propers plens o bé seguir-los en directe a través del canal de Youtube del consistori: https://www.youtube.com/channel/UCDrhlT3QRf3OITQfqlYry6A