• Inici
  • Notícies
  • ALUMNES DE LA UPC EXPOSEN ELS SEUS TREBALLS D'ARQUITECTURA CENTRATS EN SANTA CRISTINA D'ARO

ALUMNES DE LA UPC EXPOSEN ELS SEUS TREBALLS D'ARQUITECTURA CENTRATS EN SANTA CRISTINA D'ARO


Aquest matí hem assistit a la presentació dels 10 projectes que els alumnes del Grau en Arquitectura Superior de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) han preparat com a objecte de l'assignatura "Taller d'arquitectura i projectes", coordinada pel docent Joan Curós en col·laboració amb el professor Carles Jaén.
 
El projecte consisteix en la remodelació de la plaça Mossèn Baldiri Reixac, juntament amb l'edifici de l'antic ajuntament, en direcció a la zona del Ridaura, per ubicar-hi l'Escola de Música, donant un nou ús a l'edifici actual.
 
A l'exposició dels projectes hi ha assistit l'alcaldessa, Mª Lourdes Fuentes, el regidor d'Hisenda i Obra Pública, Jordi Vilanova, el regidor de Medi Ambient, David Segarra, i la tècnica d'Urbanisme, Mar Melchor.
 
La presentació d'aquests projectes, molt interessants, ha servit al consistori per comparar i contemplar diferents idees per al nou ús d'un espai públic rellevant al municipi, factibles de poder ser aplicats en un futur.


visita projectes arquitectura UPC
Foto: D'esquerra a dreta, Jordi Vilanova, David Segarra, Mar Melchor, Carles Jaén, Mª Lourdes Fuentes i Joan Curós comentant els projectes.