Informació General

Associació Empresaris

boto28L’Associació d’Empresaris Santa Cristina Emprèn de Santa Cristina d’Aro és una entitat independent, sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica pròpia i que ha estat creada de conformitat amb la Llei 7/1997, de 18 de juny, i la Llei 1/2002, de 22 de març, que regulen les associacions.

L’Associació d’Empresaris Santa Cristina Emprèn de Santa Cristina d’Aro té com a finalitat social la promoció de les activitats econòmiques que es desenvolupin al municipi de Santa Cristina d’Aro i la millora del clima empresarial i comercial.
Inicialment establerta com a Associació de Comerciants i Serveis de Santa Cristina d’Aro, l’any 2007 es varen modificar els estatuts i es va passar a anomenar-se Associació d’Empresaris Santa Cristina Emprèn.

L’any 2007 es va dur a terme el primer Pla de Dinamització Comercial entre l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, l’Associació d’Empresaris Santa Cristina Emprèn i la Direcció General de Comerç del Departament d’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya. Aquest any 2009, en la primera Assemblea General convocada al febrer, s’ha renovat la Junta Directiva de l’associació i s’han establert les directrius a seguir en el Pla de Dinamització Comercial d’aquest any.

 Per qualsevol consulta podeu enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o posar-vos en contacte amb l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro al telèfon 972 83 70 10.

workplace 1245776 1280