VOLS SER PESCADOR O PESCADORA PROFESSIONAL?


Si ets una persona apassionada pel mar i t'agradaria convertir-te en un/a pescador/a professional, aquesta és la teva oportunitat!
 
L'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb la Confraria de Pescadors de Palamós i l'Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya, ofereixen un curs professionalitzador de PESCADOR/A amb les titulacions oficials requerides i pràctiques a empreses.
 
Aquesta formació està dirigida a 20 persones de la comarca interessades en introduir-se en aquest ofici tan apassionant. A més, obtindràs una formació completa per exercir aquesta professió de manera segura i eficient.
 
No ho dubtis més i inscriu-te avui mateix! Per a més informació i inscripcions, posa't en contacte amb l'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà a través del telèfon 972 64 23 10 / 606 54 24 44 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
 
no deixis passar aquesta oportunitat única de formar-te en un ofici tradicional i molt important per a la nostra comarca.

ofici pescador