SUBVENCIONS CCAM 2023


El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) de la Generalitat de Catalunya ha obert les subvencions per a l’any 2023, entre les quals hi ha un programa de suport per a l'obertura de comerços, la reforma i millora d'establiments i les parades dels mercats de venda sedentària i no sedentària.

L'objectiu? Dinamitzar el comerç local, potenciant la recuperació dels locals buits situats en la trama urbana consolidada, garantint un mix comercial òptim per a cada zona. 

Aquí teniu una mica més de detall sobre les accions subvencionables: 

1. Recuperació dels locals buits: Despeses derivades de la compra, arrendament o concessió administrativa de locals i de l'ampliació de la superfície de venda.
2. Reforma d'establiments: Despeses de reforma o millora d'establiments comercials i parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.
3. Adaptació de les portes: Despeses per adaptar les portes dels establiments a la nova normativa d'estalvi i eficiència energètica.
4. Parades de mercats de venda no sedentària: Despeses de reforma o millora de parades de mercats no sedentaris.

Recorda: el termini per presentar la sol·licitud serà el 31 de desembre de 2023 o fins a l'exhauriment del pressupost destinat a aquest programa.

Per a més informació, segueix aquest enllaç


SUBVENCIONS PROGRAMA 4 CCAM FACEBOOK