RESUM PLE ORDINARI PRESENCIAL 19 DESEMBRE


Ahir dimarts, 19 de desembre de 2023, es va dur a terme el Ple Ordinari Municipal del mes de desembre, de manera presencial a les 14:00 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Podeu visualitzar la sessió íntegra al portal de videoactes de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, a través d'aquest enllaç, o bé al nostre canal de Youtube.

A l'inici del Ple, es va llegir i aprovar l'acta de la sessió del Ple ordinari de 28 de novembre de 2023. Tot seguit, el secretari va donar compte dels següents punts:

- Dació de compte dels decret d’Alcaldia. Coneixement.
- Dació de compte del decret número 1628 de compareixença en el RCA núm. 357/2023 C. Coneixement.
- Dació de compte de l’acord pres per la Junta de Govern Local de data 21/11/2023 relatiu als preus públics de la recàrrega de vehicles elèctrics . Coneixement.
- Dació de compte de l’acord pres per la Junta de Govern Local de data 21/11/2023 relatiu als preus públics del concert homenatge a Maria Callas. Coneixement.
- Dació de compte de l’acord pres per la Junta de Govern Local de data 29/11/2023 relatiu als preus públics del concert de Cap d’Any de Valsos i Polques. Coneixement.

A continuació, es va llegir la proposta d’aprovació de l’adhesió al Sistema Central d’Adquisicions de béns i serveis de la Generalitat de Catalunya en totes les seves categories, la qual es va aprovar per unanimitat.

No hi va haver proposicions urgents.

La ronda de precs i preguntes la va iniciar el grup d'ERC, que va preguntar per l'estat del conveni dels treballadors, per l'enllumenat públic de Roca de Malvet i per la compra del generador.

Des del grup de Guanyarem van demanar saber les accions més rellevants o destacables previstes per l'equip de govern el proper any 2024. Segons resposta, aquestes seran la pavimentació del pavelló, l'arranjament de les voreres i el projecte dels carrers Pau Casals, Centre i Llibertat.

Des de Junts van traslladar un prec de la ciutadania, referent a l'enllumenat de Nadal dels arbres de la zona de Sant Miquel d'Aro.

Des del grup del PSC, no es va formular cap pregunta.

D'altra banda, cadascun dels representats polítics dels grups, van felicitar les festes a tothom.

El Ple es va donar per finalitzat al voltant de dos quarts de quatre de la tarda.

Us recordem que podeu assistir de manera presencial als propers plens o bé seguir-los en directe a través del canal de Youtube del consistori.