RESUM PLE EXTRAORDINARI PRESENCIAL 27 DESEMBRE


Ahir dimarts, 27 de desembre de 2023, es va dur a terme una sessió extraordinària del Ple municipal, de manera presencial a les 14:00 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Podeu visualitzar la sessió íntegra al portal de videoactes de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, a través d'aquest enllaç, o bé al nostre canal de Youtube.

A l'inici del Ple, l'alcalde Josep Xifre va excusar l'assitència de les regidores Anna Buxó (ERC) i Sònia Pujol (Guanyarem).

Posteriorment, la secretària accidental va llegir la proposta d’aprovació del pressupost municipal de l’exercici 2024, la qual es va aprovar amb 7 vots a favor (Tots x SCA) i 4 vots en contra (ERC, Guanyarem, Junts i PSC).

Tot seguit, es va llegir la proposta d’aprovació de la modificació del règim de dedicacions, retribucions, assistències i indemnitzacions dels membres de la corporació, la qual va ser aprovada amb la mateixa dinàmica, 7 vots a favor (Tots x SCA) i 4 vots en contra (ERC, Guanyarem, Junts i PSC).

A continuació, es va donar compte de la renúncia a la dotació econòmica mensual per part del grup municipal de Tots per Santa Cristina d’Aro, i també es va fer assabentament del canvi de denominació de l’empresa abans denominada Gbi serveis SLU (adjudicatària del contracte de serveis de “recollida de residus municipals i neteja viària” a Santa Cristina d’Aro).

Un cop assabentats, es va llegir la proposta d’aprovació de l’inici de l’expedient de la modificació núm. 2 del contracte de serveis de “Recollida i transport de residus municipals i neteja viària” a Santa Cristina d’Aro, la qual es va aprovar novament amb 7 vots a favor (Tots x SCA) i 4 vots en contra (ERC, Guanyarem, Junts i PSC).

Finalment, es va llegir la darrera proposta, d’aprovació de l’inici de l’expedient de la modificació núm. 3 del contracte de serveis de “Recollida i transport de residus municipals i neteja viària” a Santa Cristina d’Aro, la qual, seguint la tònica anterior, es va aprovar amb 7 vots a favor (Tots x SCA) i 4 vots en contra (ERC, Guanyarem, Junts i PSC).

Donat que es tractava d'un Ple extraordinari, no hi va haver ronda de preguntes.

El Ple es va donar per finalitzat al voltant de dos quarts de quatre de la tarda.

Us recordem que podeu assistir de manera presencial als propers plens o bé seguir-los en directe a través del canal de Youtube del consistori.