• Inici
  • Notícies
  • L'ajuntament de Santa Cristina d’Aro se suma, un any més, a l'Oxfam Intermón Trailwalker de Girona

L'ajuntament de Santa Cristina d’Aro se suma, un any més, a l'Oxfam Intermón Trailwalker de Girona


· La prova, consolidada com el major repte esportiu i solidari per equips del món, se celebrarà de nou el 6 i 7 d’abril a la Via Verda de Girona.

· Els participants, agrupats en equips de 6 persones, realitzaran el Trailwalker en una de les seves tres modalitats (100 km, 55 km i 10 km) i abans hauran d’haver recaptat 1.500 euros per lluitar contra la pobresa i el canvi climàtic.

· L’objectiu d’aquest any és garantir l’accés a aigua potable per a 100.000 persones de poblacions vulnerables d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina que s’han vist privades d’ella a causa de la crisi climàtica.


7 de febrer de 2024.-
Les comarques de la Garrotxa, la Selva, el Gironès i el Baix Empordà seran l’escenari els pròxims 6 i 7 d’abril d’una nova edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker. La prova, consolidada com el major repte esportiu i solidari per equips del món, celebrarà aquest any la seva tretzena edició a Espanya amb l’objectiu de garantir l’accés a aigua potable per a 100.000 persones de poblacions vulnerables d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina privades d’ella a causa de la crisi climàtica.

El Trailwalker presenta tres modalitats de recorregut: 100, 55 o 10 quilòmetres. La primera d’elles, la més exigent a nivell esportiu, recorre el tram de la Via Verda gironina entre els municipis d’Olot i Sant Feliu de Guíxols, i passa també per les localitats de Sant Feliu de Pallerols, Les Planes d’Hostoles, Amer, Anglès, Bescanó, Girona, Cassà de la Selva, Llagostera i Santa Cristina d’Aro. La modalitat de 55 km comparteix una part del recorregut amb sortida d’Olot i arribada a Girona. Per la seva banda, la de 10 km sortirà des de Santa Cristina d’Aro fins arribar a Sant Feliu de Guíxols.

Els  equips inscrits, de 6 persones (4 persones que correran o caminaran i 2 d’equip de suport), han de recaptar els fons entre persones de la feina, amistats, familiars i coneguts. Els participants en les marxes de 100 i 55 km han de recaptar 1.500 euros a través d’activitats, venda de materials solidaris o cerca de patrocinadors, mentre que els que participen en la modalitat de 10 km hauran de recaptar 500 euros.


Trailwalker 2023 Santa Cristina dAro
Foto: Trailwalker 2023 al seu pas per davant de l'Oficina de Turisme de Santa Cristina d'Aro.