Sortida Jove a Port Aventura 2024!


El proper dissabte 18 de maig, la Zona Jove de Santa Cristina d'Aro organitza una sortida Al Parc Port Aventura World oberta a joves a partir de 12 anys.

Hora i lloc de sortida: a les 07:30 h a la parada del bus escolar (carrer Monturiol).
Hora i lloc d’arribada: a les 22:30h aprox. a la parada del bus escolar (carrer Monturiol).

El preu amb Carnet Jove de Santa Cristina és de 25€. El preu inclou el transport, l'entrada al parc i un menú de menjar + beguda als restaurants d'autoservei del parc!

Inscripcions i pagament en línia fins el divendres 10 de maig (o fins exhaurir places) a https://formacio.santacristina.cat/Curs/Details/1714

INFORMACIÓ D’INTERÈS:

- La participació a l'activitat és lliure i a títol individual.
- És obligatori portar la tarja sanitària i el DNI (millor còpia, no original). Es recomana portar el mòbil.
- El preu inclou un menú de menjar + beguda.
- Hi poden participar menors d'edat, a partir de 12 anys, sempre i quan els seus pares i/o tutors els autoritzin a marxar sols i se'n facin responsables.
- Autorització obligatòria per a totes les persones participants menors d'edat (l’autorització es pot descarregar, omplir, signar i tornar a carregar a través del portal d’inscripcions o es pot sol·licitar de forma presencial a la Zona Jove de Santa Cristina d’Aro).
- L'organització posa a disposició de l'activitat el personal de l'àrea de Joventut, però NO es fan responsables legals dels menors d'edat.

Més informació enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé un Whatsapp al 606 46 95 84. 

Ajuda en el procés d'inscripció on-line i entrega d'autoritzacions a la Zona Jove!
Horari: de dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 h i de 16:30 a 20:00 h


Slide Sortida Port Aventura 2024